onsdag 23 april 2008

Vårkänslor!

Har hänt massor sen jag skrev här sist. Men när det är så underbart väder ute har man ingen direkt lust att stänga in sig och sätta sig vid datorn. Sen känns det som om många börjar bli dåliga på att blogga nu och framförallt på att kommentera. Så kommentera mera!

Va har då hänt sen sist? Jag och Kenneth har vart ute mycket, har umgåtts med hans kära vänner Carl och Johan och bland annat ätit glass och spelat frisbeegolf, riktigt roligt! Jag är ju en klippa direkt men det känns okej ändå, haha. Sen har jag vart ute och gått en långpromenad med Lina, mycket trevligt. Trapporna vid torget har oxå varit välbesökta av mig det senaste. Sen har jag tränat fotbollx2 och igår jobbade jag på familjedagen på Liseberg. Kul men stressigt! Hade inte en enda tom bana på balderracet mellan sex och nio, det vill inte säga lite det!!

I lördags var Linda och Jonas här på taco- och spelkväll. Mysigt! Vi spelade Cluedo, ett väldigt roligt spel där man ska lista ut mördaren innan nån annan gör det.. Gissa vem som vann? ;) Sen spelade vi tp, uno oh plump med. SKOJ!

Idag är det kickoff på Liseberg som gäller men innan dess ska jag och älsklingen in till stan och äta och kanske shoppa lite :) Sen blir det fyra-tåget ner till Gbg. Ser fram emot en galen kväll!!! Ha det fint allihop!

5 kommentarer:

Anonym sa...

hoppas du får de bra idag.
Puss syssling

Anonym sa...

Ja de var jätte trevligt i fredags :) jo tack med mig är de bra, de är ju underbart med sol. hur är de själv? :) Kram philippa

Anonym sa...

Känner igen mig i att man inte vill sitta inne och uggla nu när det är så fint väder :) Har dock varit i skolan och då måste man ju sitta inne :/

Anonym sa...

Var ett tag sen du skrev nu :)

Anonym sa...

du måste jobba på din svuuung på frisbeegolfen alltså! jag väljer att vara anonym för ngt annat vågar jag inte;)