tisdag 18 mars 2008

Vacker tisdag

Nu var det några dagar sen jag skrev här igen. Dåååligt. Men jag säger som Johan Glans när han får höra att han är kortare i verkligheten än på tv: "Förlåt, jag ska bättra mig" :)

Vad har då hänt sen sist? Kenneth har sovit här varje natt i över en vecka, helt underbart. I fredags var vi hos Olle på tacokväll med en hel del av mina jobbarkompisar. Det var jag, Kenneth, Olle, Jonas, Tom, Emma, Emma, Helena, Malin, Anders, Zandra, Gustav, och Sara. Tror det var alla, väldigt pinsamt om jag glömt nån nu! Mycket trevligt var det iallafall :D Stackars Kenneth, kan inte vara lätt att komma ny till "vårt gäng". Vi är kommer ju otroligt bra överens och är ganska tajta, men jag tror han trivdes ganska bra. Alla gillade honom trots att han var parkvårdare, tur det ;)

I lördags var jag och Kenneth på 25-årsfest hos hans bror Stefan. Väldigt roligt faktiskt! Inte för att jag tvivlade på det, men är alltid nervöst att träffa hans vänner och familj. Men det gick väldigt bra. Vi spelade lite guitarhero, sjöng singstar och kollade på melodifestivalen. Måste säga att jag var ganska nöjd med resultatet. Jag slängde iväg en röst på Rongedahl, tycker dom är grymma, men det kommer nog gå bra för Charlotte också. Även Sannas låt är mycket bra. Björns dikt går inte heller av för hackor!

Söndagen spenderade jag med min mor på Svenska mässan i Göteborg. Var där för årets TUR-mässa. Riktigt skoj, den var bättre nu än på många år. Kom hem med trötta fötter, otroligt mycket pennor och tre gratis-glassar i magen. Hann även med att gå till folkets hus på kvällen för att bugga några låtar. Har verkligen saknat buggen, har inte dansat på över två veckor!Orkade knappt nåt i och för sig och lyckades stuka min onda fot igen så det var väl inte sådär jättelyckat men men :/ Nästa söndag, då jäklar!! Kenneth lunchade med några vänner vid stentrapporna vid torget, lät så mysigt att jag nästan blev avundsjuk. Lite tråkigt att vara inomhus en hel dag när solen lyser ute. Jag tänkte att jag kunde njuta av vädret i veckan istället men det gick la sådär om man säger så. När jag vaknade på måndagen fick jag en smärre chock. Det var vitt ute! Snö för att vara exakt! Massor av snö!!!

Tillbringade större delen av gårdagen i Göteborg, närmare bestämt i Lisebergs lokaler. Var där för mitt andra utbildarmöte och det var lika underhållande som förra gången. Åt en mycket god baguette och skrattade en hel del. När jag kom hem möttes jag av Kenneth i dörren. Känns så grymt bra att komma hem till någon som väntar på en. Att hans dessutom har bytt lakan och gjort fint i lägenheten är nästan för bra för att vara sant <33

Nu håller jag på och tvättar och om en stund ska jag möta Linda i stan. Riktigt längtar till att få komma ut ur lägenheten, verkar vara strålande vackert väder ute. Vi tänkte fika/äta nåt och gå till systemet. Det är fest på torsdag nämligen!! Kul!! Sen blir det kanske bio med pojken, vi får se. Ha det bra och take care! :)

3 kommentarer:

Sanna sa...

Mysit att ha någon som väntar på en =)

Anonym sa...

Kanon-roligt på mässan i år. Tack för trevligt sällskap.Duktig pojke du har :)Puss mamsen

Anonym sa...

det låter ju som jag är alldeles för snäll mot dig! får bättre mig... mer smisk och mindre kärlek får det bli :P