onsdag 7 maj 2008

Onsdag och vackert väder

Idag har vart en alldeles underbar dag. Hade mysmorgon med pojken och vid elvatiden kom hans kära mor, Annkie, och hämtade upp oss på väg till blomsterlandet för att köpa växter till vår balkong. Annkie jobbar ju där så vi fick lite hjälp av proffset själv att bestämma vad vi skulle ha för olika växter osv. Det blev en hel del roligt! Och när vi kom till kassan fick vi inte ens betala själva utan Annkie sa att det var en present ifrån henne. Väldigt snällt! Fick ävn hjälp att plantera växterna, ett stort TACK :)

Vid halv ett träffade jag Linda och vi tog en liten shoppingtur i Alingsås centrum. Hann även med en glass vid torget innan vi träffade killarna (Jonas och Kenneth) vid Nolhaga för en runda frisbeegolf. Kenneth gick segrande ur striden men jag kom tvåa, inte så illa pinkat faktiskt. Förresten, måste bara tacka de snälla tjejerna på Intersport som hjälpte mig och Linda när vi skulle köpa frisbee, riktigt trevliga! Synd bara att Linda tappade bort sin på tredje hålet >.<

Stig har även vart här en sväng, satt upp en dimmer och fikat. Trevligt trevligt!

Imorgon bär det antagligen av till Lövhult för lite sol och bad. Vi tillbringade faktiskt både måndagen och tisdagen där med bland annat en långpromenad, kortspel och fiske på agendan. Mamma vann fisket, hon fick sju abborrar medans jag och Kenneth fick fem respektive tre. Ganska bra för att vara på mete vid den här tiden på året så vi var nöjda. Synd bara att det inte var lika fint väder i måndags och tisdags som idag. Men Kenneth har lyckats bränna si.., eller jag menar.. fått fin färg iaf ;)

Nu ska vi ut och springa en sväng i kvällssolen så ha det så bra allihop! Vi hörs! :)

Inga kommentarer: